Nabeschouwing Dnipro Dnipropetrovsk - Slovan Liberec (4-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 30 augustus 2012 - 18:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Dnipro Dnipropetrovsk het donderdag 30 augustus 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Liberec.

Via de Dnipro Dnipropetrovsk - Slovan Liberec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dnipro Dnipropetrovsk - Slovan Liberec (4-2)

Het Europa League duel tussen Dnipro Dnipropetrovsk en Slovan Liberec is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Dnipro Dnipropetrovsk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Dnipro Dnipropetrovsk op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Aliyev. Helaas voor Dnipro Dnipropetrovsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut kreeg J. Nezmar van Slovan Liberec voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Slovan Liberec de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. O. Aliyev dacht na 59 minuten te scoren voor Dnipro Dnipropetrovsk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Slovan Liberec via M. Breznaník, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 72 minuten spelen wist Slovan Liberec via R. Kelic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 76e minuut scoorde Y. Konoplyanka namens Dnipro Dnipropetrovsk. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 87e minuut leek N. Kalinic te scoren voor Dnipro Dnipropetrovsk, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dnipro Dnipropetrovsk - Slovan Liberec
4
2
LIVE Dnipro Dnipropetrovsk - Slovan Liberec 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dnipro Dnipropetrovsk - Slovan Liberec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty Dnipro Dnipropetrovsk Penalty O. Aliyev Dnipro Dnipropetrovsk
12' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor J. Nezmar Slovan Liberec
14' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor O. Kusnír Slovan Liberec
25' Tweede gele kaart Slovan Liberec Tweede gele kaart voor J. Nezmar Slovan Liberec
27' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Karisik voor M. Bosancic Slovan Liberec
31' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor R. Kelic Slovan Liberec
56' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel N. Kalinic voor Matheus Nascimento Dnipro Dnipropetrovsk
58' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor D. Bicík Slovan Liberec
59' Penalty Dnipro Dnipropetrovsk Penalty O. Aliyev Dnipro Dnipropetrovsk
61' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt M. Breznaník Slovan Liberec
61' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Blazek voor V. Hadascok Slovan Liberec
68' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor S. Lyulka Slovan Liberec
69' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor M. Odibe Dnipro Dnipropetrovsk
72' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt R. Kelic met assist van M. Breznaník Slovan Liberec
72' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel S. Kravchenko voor R. Zozulya Dnipro Dnipropetrovsk
76' Doelpunt Dnipro Dnipropetrovsk Doelpunt Y. Konoplyanka met assist van N. Kalinic Dnipro Dnipropetrovsk
79' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Rabusic voor O. Kusnír Slovan Liberec
82' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor E. Cheberyachko Dnipro Dnipropetrovsk
87' Doelpunt Dnipro Dnipropetrovsk Doelpunt N. Kalinic Dnipro Dnipropetrovsk
88' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel V. Mandzyuk voor O. Aliyev Dnipro Dnipropetrovsk
Video hoogtepunten en samenvatting Dnipro Dnipropetrovsk - Slovan Liberec
Opstellingen Dnipro Dnipropetrovsk - Slovan Liberec

Voorbeschouwing Dnipro Dnipropetrovsk - Slovan Liberec

Dnipro Dnipropetrovsk en Slovan Liberec spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dnipro Dnipropetrovsk en Slovan Liberec in de Europa League vond plaats op 23 augustus 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.