Nabeschouwing Dundee United - Dinamo Moskva (2-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 2 augustus 2012 - 20:45 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Dundee United het donderdag 2 augustus 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva.

Via de Dundee United - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - Dinamo Moskva (2-2)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Dundee United en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 37e minuut dacht Dundee United op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Flood. Helaas voor Dundee United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Dinamo Moskva dat via I. Semshov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Watson dacht na 76 minuten te scoren voor Dundee United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 93e minuut scoorde Dinamo Moskva via A. Kokorin, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dundee United - Dinamo Moskva
2
2
LIVE Dundee United - Dinamo Moskva 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Dundee United Doelpunt W. Flood Dundee United
50' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt I. Semshov Dinamo Moskva
76' Doelpunt Dundee United Doelpunt K. Watson Dundee United
82' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
88' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor J. Russell Dundee United
93' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Kokorin Dinamo Moskva
93' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Kokorin Dinamo Moskva
91' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Sapeta voor A. Yusupov Dinamo Moskva