Nabeschouwing Dynamo Kiev - Bordeaux (1-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 14 februari 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Dynamo Kiev het donderdag 14 februari 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy National Sports Complex in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Bordeaux (1-1)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Dynamo Kiev en Bordeaux geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 20e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Haruna. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Bordeaux dat via L. Obraniak dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Bordeaux
1
1
LIVE Dynamo Kiev - Bordeaux 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt L. Haruna met assist van T. Taiwo Dynamo Kyiv
23' Doelpunt Bordeaux Doelpunt L. Obraniak met assist van G. Sertic Bordeaux
25' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor L. Haruna Dynamo Kyiv
55' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor T. Mykhalyk Dynamo Kyiv
61' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Husyev voor N. Kranjcar Dynamo Kyiv
61' Wissel Bordeaux Wissel H. Saivet voor D. Bellion Bordeaux
64' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor R. Bezus Dynamo Kyiv
65' Wissel Bordeaux Wissel D. Rolan voor N. Maurice-Belay Bordeaux
69' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor R. Bezus Dynamo Kyiv
78' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Marco Rubén voor A. Mehmedi Dynamo Kyiv
86' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor G. Sertic Bordeaux
92' Wissel Bordeaux Wissel A. Biyogo Poko voor J. Plasil Bordeaux