Nabeschouwing Ekranas - Crusaders (1-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 17:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Ekranas het donderdag 10 juli 2014 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Crusaders. De wedstrijd wordt gespeeld in Aukštaitijos stadionas in Panevėžys.

Via de Ekranas - Crusaders live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ekranas - Crusaders (1-2)

Het Europa League duel tussen Ekranas en Crusaders is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Crusaders. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 56e minuut dacht Crusaders op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Heatley. Helaas voor Crusaders werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Ekranas dat via L. Kochanauskas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Heatley dacht na 71 minuten te scoren voor Crusaders, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ekranas - Crusaders
1
2
LIVE Ekranas - Crusaders 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ekranas - Crusaders teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor R. Pilotas Ekranas
49' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor E. Baranauskas Ekranas
52' Wissel Ekranas Wissel D. Norvilas voor E. Baranauskas Ekranas
55' Wissel Crusaders Wissel D. OCarroll voor S. Cockcroft Crusaders
56' Doelpunt Crusaders Doelpunt P. Heatley Crusaders
59' Wissel Ekranas Wissel E. Tamulevicius voor T. Salamanavičius Ekranas
60' Doelpunt Ekranas Doelpunt L. Kochanauskas Ekranas
63' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor E. Girdvainis Ekranas
65' Wissel Ekranas Wissel A. Meškinis voor L. Kochanauskas Ekranas
71' Doelpunt Crusaders Doelpunt P. Heatley Crusaders
73' Wissel Crusaders Wissel M. Snoddy voor P. Heatley Crusaders
84' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor A. Meškinis Ekranas
84' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor M. Snoddy Crusaders
89' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor Donatas Petrauskas Ekranas
92' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor A. Šušnjar Ekranas
90' Wissel Crusaders Wissel D. Magowan voor C. Morrow Crusaders
Video hoogtepunten en samenvatting Ekranas - Crusaders
Opstellingen Ekranas - Crusaders

Voorbeschouwing Ekranas - Crusaders

Ekranas en Crusaders spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Ekranas en Crusaders in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crusaders. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Crusaders favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ekranas te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ekranas. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.