Nabeschouwing Elfsborg - Dacia (2-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 26 juli 2012 - 18:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Elfsborg het donderdag 26 juli 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dacia. De wedstrijd wordt gespeeld in Borås Arena (Borås) in Borås.

Via de Elfsborg - Dacia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elfsborg - Dacia (2-0)

Het Europa League duel tussen Elfsborg en Dacia is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Elfsborg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 9e minuut dacht Elfsborg op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Nilsson. Helaas voor Elfsborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Elfsborg dat via L. Nilsson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Elfsborg - Dacia
2
0
LIVE Elfsborg - Dacia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elfsborg - Dacia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Elfsborg Doelpunt L. Nilsson Elfsborg
22' Wissel Dacia Wissel G. Orbu voor M. Mihaliov Dacia
40' Doelpunt Elfsborg Doelpunt L. Nilsson Elfsborg
46' Wissel Dacia Wissel Cairo de Andrade voor N. Josan Dacia
68' Wissel Elfsborg Wissel M. Rohdén voor O. Hiljemark Elfsborg
83' Wissel Elfsborg Wissel V. Claesson voor L. Nilsson Elfsborg
83' Wissel Dacia Wissel V. Pavlov voor G. Dimovski Dacia
Video hoogtepunten en samenvatting Elfsborg - Dacia
Opstellingen Elfsborg - Dacia

Voorbeschouwing Elfsborg - Dacia

Elfsborg en Dacia spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Elfsborg en Dacia in de Europa League vond plaats op 19 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dacia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dacia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Elfsborg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Elfsborg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.