Nabeschouwing Elfsborg - FH (4-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 31 juli 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Elfsborg het donderdag 31 juli 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen FH. De wedstrijd wordt gespeeld in Borås Arena (Borås) in Borås.

Via de Elfsborg - FH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elfsborg - FH (4-1)

Het Europa League duel tussen Elfsborg en FH is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Elfsborg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht Elfsborg op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Holmén. Helaas voor Elfsborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het FH dat via S. Lennon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Frick dacht na 70 minuten te scoren voor Elfsborg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Elfsborg via M. Rohdén, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Elfsborg via S. Hedlund de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Elfsborg - FH
4
1
LIVE Elfsborg - FH 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elfsborg - FH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Wissel Elfsborg Wissel S. Hedlund voor M. Beckmann Elfsborg
52' Gele kaart FH Gele kaart voor Ó. Snorrason FH
54' Gele kaart FH Gele kaart voor J. Jónsson FH
55' Penalty Elfsborg Penalty S. Holmén Elfsborg
61' Doelpunt FH Doelpunt S. Lennon FH
68' Wissel Elfsborg Wissel P. Frick voor V. Prodell Elfsborg
70' Doelpunt Elfsborg Doelpunt P. Frick Elfsborg
78' Wissel FH Wissel S. Hewson voor H. Rúnarsson FH
78' Wissel FH Wissel I. Óskarsson voor A. Guðnason FH
81' Doelpunt Elfsborg Doelpunt M. Rohdén Elfsborg
81' Gele kaart FH Gele kaart voor D. Viðarsson FH
88' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor P. Frick Elfsborg
89' Penalty Elfsborg Penalty S. Hedlund Elfsborg
92' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor A. Svensson Elfsborg