Nabeschouwing Esbjerg - Kairat (1-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 24 juli 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Esbjerg het donderdag 24 juli 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kairat. De wedstrijd wordt gespeeld in Blue Water Arena in Esbjerg.

Via de Esbjerg - Kairat live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Esbjerg - Kairat (1-0)

Het Europa League duel tussen Esbjerg en Kairat is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Esbjerg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 38e minuut dacht Esbjerg op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Ankersen. Helaas voor Esbjerg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Esbjerg - Kairat
1
0
LIVE Esbjerg - Kairat 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Esbjerg - Kairat teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Kairat Gele kaart voor Z. Pliev Kairat
32' Wissel Kairat Wissel J. Knežević voor B. Baytana Kairat
38' Doelpunt Esbjerg Doelpunt J. Ankersen Esbjerg
62' Wissel Esbjerg Wissel E. Lyng voor M. Pusic Esbjerg
67' Wissel Esbjerg Wissel J. Brinch voor M. Bergvold Esbjerg
72' Wissel Esbjerg Wissel J. Rasmussen voor C. Nielsen Esbjerg
78' Wissel Kairat Wissel Sito Riera voor E. Kuantayev Kairat
80' Gele kaart Esbjerg Gele kaart voor J. Andersen Esbjerg
86' Wissel Kairat Wissel S. Lunin voor Isael Kairat
Video hoogtepunten en samenvatting Esbjerg - Kairat
Opstellingen Esbjerg - Kairat

Voorbeschouwing Esbjerg - Kairat

Esbjerg en Kairat spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Esbjerg en Kairat in de Europa League vond plaats op 17 juli 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.