Nabeschouwing Espanyol - Maccabi Haifa (4-0) || Europa League 2006/2007

Donderdag 15 maart 2007 - 21:30 uur

In de Europa League 2006/2007 neemt Espanyol het donderdag 15 maart 2007 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa.

Via de Espanyol - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Maccabi Haifa (4-0)

Het Europa League duel tussen Espanyol en Maccabi Haifa is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 53e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van De la Peña. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Espanyol dat via Tamudo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Luis García dacht na 61 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Espanyol via W. Pandiani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Maccabi Haifa
4
0
LIVE Espanyol - Maccabi Haifa 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Doelpunt Espanyol Doelpunt De la Peña Espanyol
59' Doelpunt Espanyol Doelpunt Tamudo Espanyol
61' Doelpunt Espanyol Doelpunt Luis García Espanyol
91' Doelpunt Espanyol Doelpunt W. Pandiani Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Maccabi Haifa
Opstellingen Espanyol - Maccabi Haifa

Voorbeschouwing Espanyol - Maccabi Haifa

Espanyol en Maccabi Haifa spelen tegen elkaar in seizoen 2006/2007 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Maccabi Haifa in de Europa League vond plaats op 8 maart 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.