Nabeschouwing F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv (1-3) || Europa League 2012/2013

Donderdag 23 augustus 2012 - 20:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt F91 Dudelange het donderdag 23 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Hapoel Tel Aviv.

Via de F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv (1-3)

Het Europa League duel tussen F91 Dudelange en Hapoel Tel Aviv is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hapoel Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht Hapoel Tel Aviv op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Caillet. Helaas voor Hapoel Tel Aviv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Hapoel Tel Aviv dat via T. Ben Haim dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Joachim dacht na 20 minuten te scoren voor F91 Dudelange, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 26e minuut scoorde Hapoel Tel Aviv via E. Cohen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv
1
3
LIVE F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - Hapoel Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt Hapoel Tel Aviv Eigen doelpunt J. Caillet Hapoel Tel Aviv
9' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor T. Steinmetz F91 Dudelange
19' Penalty Hapoel Tel Aviv Penalty T. Ben Haim Hapoel Tel Aviv
20' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt A. Joachim met assist van G. Hug F91 Dudelange
26' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt E. Cohen Hapoel Tel Aviv
46' Wissel F91 Dudelange Wissel D. da Mota voor J. Tournut F91 Dudelange
46' Wissel F91 Dudelange Wissel L. Zeghdane voor B. Payal F91 Dudelange
46' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel V. Maree voor O. Damari Hapoel Tel Aviv
53' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor W. Badir Hapoel Tel Aviv
60' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor J. Caillet F91 Dudelange
63' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel Bruno Coutinho voor S. Tuama Hapoel Tel Aviv
75' Wissel F91 Dudelange Wissel J. Kitenge voor S. Id Azza F91 Dudelange
80' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel H. Maman voor T. Ben Haim Hapoel Tel Aviv