Nabeschouwing FCSB - Stuttgart (1-5) || Europa League 2012/2013

Donderdag 22 november 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt FCSB het donderdag 22 november 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de FCSB - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Stuttgart (1-5)

Het Europa League duel tussen FCSB en Stuttgart is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Stuttgart. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht VfB Stuttgart op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Tasçi. Helaas voor VfB Stuttgart werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het VfB Stuttgart dat via M. Harnik dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Sakai dacht na 23 minuten te scoren voor VfB Stuttgart, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 31e minuut scoorde VfB Stuttgart via S. Okazaki, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 55 minuten spelen wist VfB Stuttgart via S. Okazaki de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 83e minuut scoorde M. Costea namens FCSB. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FCSB - Stuttgart
1
5
LIVE FCSB - Stuttgart 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt S. Tasçi met assist van Z. Kuzmanovic VfB Stuttgart
18' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt M. Harnik met assist van Z. Kuzmanovic VfB Stuttgart
23' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt G. Sakai met assist van S. Okazaki VfB Stuttgart
31' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt S. Okazaki met assist van G. Sakai VfB Stuttgart
32' Wissel FCSB Wissel M. Costea voor F. Gardos FCSB
37' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Z. Kuzmanovic VfB Stuttgart
47' Gele kaart FCSB Gele kaart voor A. Bourceanu FCSB
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel T. Hajnal voor C. Gentner VfB Stuttgart
55' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt S. Okazaki VfB Stuttgart
58' Wissel FCSB Wissel A. Prepelita voor M. Pintilii FCSB
60' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor W. Kvist VfB Stuttgart
61' Wissel VfB Stuttgart Wissel I. Traoré voor M. Harnik VfB Stuttgart
62' Wissel FCSB Wissel Adi voor C. Tanase FCSB
67' Gele kaart FCSB Gele kaart voor A. Prepelita FCSB
70' Wissel VfB Stuttgart Wissel A. Rüdiger voor G. Sakai VfB Stuttgart
78' Gele kaart FCSB Gele kaart voor A. Chipciu FCSB
83' Doelpunt FCSB Doelpunt M. Costea met assist van Adrian Popa I FCSB
91' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor V. Ibisevic VfB Stuttgart
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Stuttgart
Opstellingen FCSB - Stuttgart

Voorbeschouwing FCSB - Stuttgart

FCSB en Stuttgart spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen FCSB en Stuttgart in de Europa League vond plaats op 20 september 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.