Nabeschouwing Fenerbahçe - BATE (1-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 21 februari 2013 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Fenerbahçe het donderdag 21 februari 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen BATE.

Via de Fenerbahçe - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - BATE (1-0)

Het Europa League duel tussen Fenerbahçe en BATE is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Baga van BATE. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 20e minuut het veld moest verlaten. In de 46e minuut was het Fenerbahçe dat via Cristian Baroni dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - BATE
1
0
LIVE Fenerbahçe - BATE 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Volodko BATE
17' Gele kaart BATE Gele kaart voor D. Baga BATE
20' Tweede gele kaart BATE Tweede gele kaart voor D. Baga BATE
25' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Korkmaz Fenerbahçe
46' Penalty Fenerbahçe Penalty Cristian Baroni Fenerbahçe
45' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Gorbunov BATE
47' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Bordachev BATE
57' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Ucan Fenerbahçe
63' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sahin voor S. Ucan Fenerbahçe
64' Gele kaart BATE Gele kaart voor E. Olekhnovich BATE
64' Wissel BATE Wissel A. Pavlov voor A. Volodko BATE
75' Wissel BATE Wissel I. Aleksievich voor A. Yurevich BATE
76' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor J. Yobo Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sentürk voor P. Webó Fenerbahçe
84' Wissel BATE Wissel D. Mozolevski voor M. Bordachev BATE
85' Wissel Fenerbahçe Wissel C. Erkin voor M. Sow Fenerbahçe
94' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor V. Demirel Fenerbahçe
90' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Sahin Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - BATE
Opstellingen Fenerbahçe - BATE

Voorbeschouwing Fenerbahçe - BATE

Fenerbahçe en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en BATE in de Europa League vond plaats op 14 februari 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.