Nabeschouwing Glenavon - FH (2-3) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 20:45 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Glenavon het donderdag 10 juli 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FH. De wedstrijd wordt gespeeld in Mourneview Park in Lurgan.

Via de Glenavon - FH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Glenavon - FH (2-3)

Het Europa League duel tussen Glenavon en FH is geëindigd in een 2-3 overwinning voor FH. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht FH op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Óskarsson. Helaas voor FH werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het FH dat via K. Emilsson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Braniff dacht na 58 minuten te scoren voor Glenavon, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Glenavon via E. Bradley, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist FH via K. Emilsson de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Glenavon - FH
2
3
LIVE Glenavon - FH 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Glenavon - FH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FH Doelpunt I. Óskarsson FH
19' Gele kaart FH Gele kaart voor H. Rúnarsson FH
37' Doelpunt FH Doelpunt K. Emilsson FH
46' Wissel FH Wissel A. Guðnason voor Ó. Snorrason FH
55' Wissel Glenavon Wissel G. McKeown voor K. Lindsay Glenavon
58' Doelpunt Glenavon Doelpunt K. Braniff Glenavon
60' Doelpunt Glenavon Doelpunt E. Bradley Glenavon
69' Penalty FH Penalty K. Emilsson FH
70' Wissel FH Wissel B. Guðmundsson voor B. Böðvarsson FH
71' Gele kaart Glenavon Gele kaart voor G. Hamilton Glenavon
73' Gele kaart Glenavon Gele kaart voor G. Bates Glenavon
73' Gele kaart FH Gele kaart voor K. Doumbia FH
75' Wissel FH Wissel A. Ingason voor S. Hewson FH
78' Wissel Glenavon Wissel D. Rainey voor G. Hamilton Glenavon
83' Wissel Glenavon Wissel M. Sykes voor C. Martyn Glenavon
Video hoogtepunten en samenvatting Glenavon - FH
Opstellingen Glenavon - FH

Voorbeschouwing Glenavon - FH

Glenavon en FH spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Glenavon en FH in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor FH. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is FH favoriet. 1 keer wist de ploeg van Glenavon te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Glenavon. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.