Nabeschouwing Gomel - Liverpool (0-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 2 augustus 2012 - 20:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Gomel het donderdag 2 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool.

Via de Gomel - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gomel - Liverpool (0-1)

Het Europa League duel tussen Gomel en Liverpool is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 68e minuut dacht Liverpool op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Downing. Helaas voor Liverpool werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gomel - Liverpool
LIVE Gomel - Liverpool 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gomel - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Gomel Gele kaart voor D. Klimovich Gomel
23' Wissel Liverpool Wissel R. Sterling voor J. Cole Liverpool
45' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Henderson Liverpool
46' Wissel Liverpool Wissel M. Kelly voor G. Johnson Liverpool
51' Gele kaart Gomel Gele kaart voor A. Alumona Gomel
65' Wissel Liverpool Wissel Lucas Leiva voor J. Henderson Liverpool
68' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Downing Liverpool
74' Wissel Gomel Wissel N. Lipatkin voor T. Nowak Gomel
84' Wissel Gomel Wissel V. Demidovich voor A. Levitski Gomel
88' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor B. Jones Liverpool
90' Wissel Gomel Wissel A. Timoshenko voor S. Kozeka Gomel