Nabeschouwing Guingamp - PAOK (2-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 2 oktober 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Guingamp het donderdag 2 oktober 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou (Guingamp) in Guingamp.

Via de Guingamp - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - PAOK (2-0)

Het Europa League duel tussen Guingamp en PAOK is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Guingamp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht Guingamp op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Marveaux. Helaas voor Guingamp werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Guingamp dat via S. Marveaux dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Guingamp - PAOK 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Guingamp Doelpunt S. Marveaux Guingamp
50' Doelpunt Guingamp Doelpunt S. Marveaux Guingamp
54' Wissel Guingamp Wissel S. Yatabaré voor J. Pied Guingamp
55' Wissel PAOK Wissel M. Martens voor A. Tziolis PAOK
62' Wissel PAOK Wissel D. Papadopoulos voor R. Mak PAOK
70' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor R. Schwartz Guingamp
73' Wissel Guingamp Wissel C. Mandanne voor R. Schwartz Guingamp
74' Wissel PAOK Wissel E. Golasa voor I. Skondras PAOK
78' Wissel Guingamp Wissel T. Giresse voor S. Marveaux Guingamp