Nabeschouwing Hajduk Split - Shakhter Karagandy (3-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 7 augustus 2014 - 19:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Hajduk Split het donderdag 7 augustus 2014 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Shakhter Karagandy.

Via de Hajduk Split - Shakhter Karagandy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hajduk Split - Shakhter Karagandy (3-0)

Het Europa League duel tussen Hajduk Split en Shakhter Karagandy is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hajduk Split. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Hajduk Split op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Sušić. Helaas voor Hajduk Split werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Hajduk Split dat via A. Maglica dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Gotal dacht na 95 minuten te scoren voor Hajduk Split, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hajduk Split - Shakhter Karagandy
3
0
LIVE Hajduk Split - Shakhter Karagandy 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hajduk Split - Shakhter Karagandy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt T. Sušić Hajduk Split
36' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt A. Maglica Hajduk Split
47' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor J. Maslo Shakhter Karagandy
53' Wissel Shakhter Karagandy Wissel R. Murtazaev voor A. Poryvaev Shakhter Karagandy
60' Wissel Shakhter Karagandy Wissel T. Zhangylyshbay voor J. Maslo Shakhter Karagandy
66' Wissel Hajduk Split Wissel Z. Nižić voor A. Milić Hajduk Split
72' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Z. Nižić Hajduk Split
73' Wissel Hajduk Split Wissel I. Vasilj voor A. Vršajević Hajduk Split
82' Wissel Hajduk Split Wissel J. Kouassi voor N. Vlašić Hajduk Split
86' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor S. Gotal Hajduk Split
95' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt S. Gotal Hajduk Split
93' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor A. Maglica Hajduk Split
Video hoogtepunten en samenvatting Hajduk Split - Shakhter Karagandy
Opstellingen Hajduk Split - Shakhter Karagandy

Voorbeschouwing Hajduk Split - Shakhter Karagandy

Hajduk Split en Shakhter Karagandy spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Hajduk Split en Shakhter Karagandy in de Europa League vond plaats op 31 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shakhter Karagandy. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Shakhter Karagandy favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hajduk Split te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hajduk Split. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.