Nabeschouwing Hannover 96 - Anzhi (1-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 21 februari 2013 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Hannover 96 het donderdag 21 februari 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Anzhi.

Via de Hannover 96 - Anzhi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hannover 96 - Anzhi (1-1)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Hannover 96 en Anzhi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 70e minuut dacht Hannover 96 op voorsprong te komen via een doelpunt van Sérgio Pinto. Helaas voor Hannover 96 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 98e minuut was het Anzhi dat via L. Traoré dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hannover 96 - Anzhi
1
1
LIVE Hannover 96 - Anzhi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hannover 96 - Anzhi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor A. Logashov Anzhi
40' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor M. Boussoufa Anzhi
45' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor Ewerton Anzhi
61' Wissel Hannover 96 Wissel J. Schlaudraff voor M. Schmiedebach Hannover 96
65' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor V. Gabulov Anzhi
68' Wissel Anzhi Wissel L. Traoré voor Willian Anzhi
70' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt Sérgio Pinto met assist van S. Huszti Hannover 96
71' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor S. Etoo Anzhi
72' Wissel Hannover 96 Wissel K. Rausch voor S. Pocognoli Hannover 96
76' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor H. Sakai Hannover 96
79' Wissel Anzhi Wissel M. Carcela voor M. Boussoufa Anzhi
83' Wissel Hannover 96 Wissel A. Sobiech voor H. Sakai Hannover 96
87' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor M. Diouf Hannover 96
88' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor D. Ya Konan Hannover 96
98' Doelpunt Anzhi Doelpunt L. Traoré met assist van Jucilei Anzhi
94' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor S. Huszti Hannover 96
100' Wissel Anzhi Wissel O. Shatov voor O. Akhmedov Anzhi
Video hoogtepunten en samenvatting Hannover 96 - Anzhi
Opstellingen Hannover 96 - Anzhi

Voorbeschouwing Hannover 96 - Anzhi

Hannover 96 en Anzhi spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Hannover 96 en Anzhi in de Europa League vond plaats op 14 februari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anzhi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Anzhi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hannover 96 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hannover 96. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.