Nabeschouwing Hannover 96 - Levante (2-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 4 oktober 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Hannover 96 het donderdag 4 oktober 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Levante.

Via de Hannover 96 - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hannover 96 - Levante (2-1)

Het Europa League duel tussen Hannover 96 en Levante is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hannover 96. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Haggui in de 9e minuut, waardoor Hannover 96 met een man minder kwam te staan. In de 10e minuut was het Levante dat via Míchel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Huszti dacht na 21 minuten te scoren voor Hannover 96, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Hannover 96 via D. Ya Konan, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hannover 96 - Levante
2
1
LIVE Hannover 96 - Levante 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hannover 96 - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Rode kaart Hannover 96 Rode kaart voor K. Haggui Hannover 96
10' Penalty Levante Penalty Míchel Levante
11' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor L. Stindl Hannover 96
11' Wissel Hannover 96 Wissel Felipe voor J. Schlaudraff Hannover 96
17' Gele kaart Levante Gele kaart voor Pedro López Levante
21' Penalty Hannover 96 Penalty S. Huszti Hannover 96
33' Wissel Levante Wissel N. El Zhar voor C. Lell Levante
39' Gele kaart Levante Gele kaart voor T. Gekas Levante
49' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt D. Ya Konan met assist van L. Stindl Hannover 96
70' Wissel Levante Wissel Ángel voor D. Dudka Levante
70' Wissel Levante Wissel Rubén García voor T. Gekas Levante
71' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor K. Rausch Hannover 96
76' Wissel Hannover 96 Wissel M. Diouf voor A. Sobiech Hannover 96
85' Wissel Hannover 96 Wissel M. Schmiedebach voor S. Huszti Hannover 96
90' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor R. Zieler Hannover 96
94' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor M. Schmiedebach Hannover 96