Nabeschouwing Haugesund - Airbus UK (2-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Haugesund het donderdag 10 juli 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Airbus UK.

Via de Haugesund - Airbus UK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Haugesund - Airbus UK (2-1)

Het Europa League duel tussen Haugesund en Airbus UK is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Haugesund. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Haugesund op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Agdestein. Helaas voor Haugesund werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Airbus UK dat via M. Pearson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Sema dacht na 56 minuten te scoren voor Haugesund, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 72e minuut moest Airbus UK verder met een man minder, nadat J. Barrow een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Haugesund - Airbus UK
2
1
LIVE Haugesund - Airbus UK 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Haugesund - Airbus UK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Haugesund Doelpunt T. Agdestein Haugesund
14' Doelpunt Airbus UK Doelpunt M. Pearson Airbus UK
20' Gele kaart Airbus UK Gele kaart voor C. Budrys Airbus UK
46' Wissel Haugesund Wissel A. Stølås voor T. Aasheim Haugesund
48' Gele kaart Airbus UK Gele kaart voor I. Kearney Airbus UK
52' Wissel Airbus UK Wissel J. Barrow voor C. Budrys Airbus UK
56' Doelpunt Haugesund Doelpunt M. Sema Haugesund
61' Wissel Airbus UK Wissel A. Hassall voor J. Johnson Airbus UK
69' Gele kaart Airbus UK Gele kaart voor J. Barrow Airbus UK
71' Wissel Haugesund Wissel J. Nilsen voor Daniel Bamberg Haugesund
72' Tweede gele kaart Airbus UK Tweede gele kaart voor J. Barrow Airbus UK
74' Gele kaart Airbus UK Gele kaart voor L. Owens Airbus UK
80' Wissel Airbus UK Wissel M. Roddy voor T. Field Airbus UK
82' Gele kaart Airbus UK Gele kaart voor G. Rule Airbus UK
87' Wissel Haugesund Wissel G. Fevang voor M. Sema Haugesund
Video hoogtepunten en samenvatting Haugesund - Airbus UK
Opstellingen Haugesund - Airbus UK

Voorbeschouwing Haugesund - Airbus UK

Haugesund en Airbus UK spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Haugesund en Airbus UK in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.