Nabeschouwing Hibernians - Spartak Trnava (2-4) || Europa League 2014/2015

Donderdag 3 juli 2014 - 20:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Hibernians het donderdag 3 juli 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Trnava. De wedstrijd wordt gespeeld in Ta'Qali National Stadium in Ta'Qali.

Via de Hibernians - Spartak Trnava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernians - Spartak Trnava (2-4)

Het Europa League duel tussen Hibernians en Spartak Trnava is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Spartak Trnava. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Pearson in de 10e minuut, waardoor Hibernians met een man minder kwam te staan. In de 11e minuut was het Spartak Trnava dat via E. Sabo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Sabo dacht na 13 minuten te scoren voor Spartak Trnava, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 36e minuut scoorde Spartak Trnava via J. Vlasko, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 49 minuten spelen wist Hibernians via A. Cohen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 50e minuut scoorde C. Failla namens Hibernians. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek T. Mikinič te scoren voor Spartak Trnava, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hibernians - Spartak Trnava
2
4
LIVE Hibernians - Spartak Trnava 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernians - Spartak Trnava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Rode kaart Hibernians Rode kaart voor J. Pearson Hibernians
11' Penalty Spartak Trnava Penalty E. Sabo Spartak Trnava
13' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt E. Sabo Spartak Trnava
28' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor M. Mikovic Spartak Trnava
36' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt J. Vlasko Spartak Trnava
37' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor B. Kristensen Hibernians
49' Doelpunt Hibernians Doelpunt A. Cohen Hibernians
50' Doelpunt Hibernians Doelpunt C. Failla Hibernians
52' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor C. Failla Hibernians
55' Wissel Spartak Trnava Wissel I. Schranz voor N. Špalek Spartak Trnava
57' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor Marcelo Dias Hibernians
58' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Bortel voor M. Siva Spartak Trnava
65' Wissel Hibernians Wissel B. Muscat voor Marcelo Dias Hibernians
74' Wissel Spartak Trnava Wissel T. Mikinič voor M. Mikovic Spartak Trnava
81' Wissel Hibernians Wissel J. Degabriele voor C. Failla Hibernians
88' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt T. Mikinič Spartak Trnava
93' Wissel Hibernians Wissel J. Mbong voor J. Farrugia Hibernians