Nabeschouwing HJK - Torino (2-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 6 november 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt HJK het donderdag 6 november 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Torino.

Via de HJK - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Torino (2-1)

Het Europa League duel tussen HJK en Torino is geëindigd in een 2-1 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 60e minuut dacht HJK op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Baah. Helaas voor HJK werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het HJK dat via V. Moren dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Quagliarella dacht na 90 minuten te scoren voor Torino, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE HJK - Torino 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Wissel Torino Wissel M. Larrondo voor J. Martínez Torino
60' Doelpunt HJK Doelpunt G. Baah HJK
64' Wissel Torino Wissel O. El Kaddouri voor M. Benassi Torino
71' Wissel Torino Wissel C. Molinaro voor S. Masiello Torino
75' Wissel HJK Wissel J. Perovuo voor M. Väyrynen HJK
81' Doelpunt HJK Doelpunt V. Moren met assist van E. Zeneli HJK
83' Gele kaart Torino Gele kaart voor O. El Kaddouri Torino
86' Wissel HJK Wissel N. Alho voor E. Zeneli HJK
90' Doelpunt Torino Doelpunt F. Quagliarella met assist van K. Glik Torino
95' Gele kaart HJK Gele kaart voor A. Annan HJK
90' Wissel HJK Wissel T. Heikkilä voor M. Kandji HJK
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Torino
Opstellingen HJK - Torino

Voorbeschouwing HJK - Torino

HJK en Torino spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen HJK en Torino in de Europa League vond plaats op 23 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 1 keer wist de ploeg van HJK te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor HJK. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.