Nabeschouwing Honka - Sillamäe Kalev (3-2) (na verlenging) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 17:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Honka het donderdag 10 juli 2014 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Sillamäe Kalev.

Via de Honka - Sillamäe Kalev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honka - Sillamäe Kalev (3-2) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Honka en Sillamäe Kalev is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Honka. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Honka dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 25e minuut dacht Sillamäe Kalev op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Sidorenkov. Helaas voor Sillamäe Kalev werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Honka dat via I. Äijälä dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Mombilo dacht na 90 minuten te scoren voor Honka, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 105e minuut scoorde Honka via R. Porokara, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 120 minuten spelen wist Sillamäe Kalev via E. Kabaev de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Honka die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Honka - Sillamäe Kalev
3
2
LIVE Honka - Sillamäe Kalev 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honka - Sillamäe Kalev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Sillamäe Kalev Doelpunt A. Sidorenkov Sillamäe Kalev
25' Wissel Sillamäe Kalev Wissel M. Bagužis voor A. Volodin Sillamäe Kalev
44' Gele kaart Sillamäe Kalev Gele kaart voor D. Ratnikov Sillamäe Kalev
45' Doelpunt Honka Doelpunt I. Äijälä Honka
46' Wissel Honka Wissel K. Mombilo voor N. Anyamele Honka
46' Wissel Sillamäe Kalev Wissel J. Kvasov voor K. Silich Sillamäe Kalev
52' Wissel Honka Wissel T. Saarinen voor E. Tuomela Honka
67' Wissel Sillamäe Kalev Wissel D. Vnukov voor N. Mashichev Sillamäe Kalev
78' Gele kaart Sillamäe Kalev Gele kaart voor I. Dudarev Sillamäe Kalev
79' Gele kaart Honka Gele kaart voor A. Mäkijärvi Honka
81' Wissel Honka Wissel J. Levänen voor A. Kabashi Honka
90' Doelpunt Honka Doelpunt K. Mombilo Honka
91' Gele kaart Honka Gele kaart voor K. Mombilo Honka
105' Doelpunt Honka Doelpunt R. Porokara Honka
120' Doelpunt Sillamäe Kalev Doelpunt E. Kabaev Sillamäe Kalev
Video hoogtepunten en samenvatting Honka - Sillamäe Kalev
Opstellingen Honka - Sillamäe Kalev

Voorbeschouwing Honka - Sillamäe Kalev

Honka en Sillamäe Kalev spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Honka en Sillamäe Kalev in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sillamäe Kalev. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sillamäe Kalev favoriet. 1 keer wist de ploeg van Honka te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Honka. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.