Nabeschouwing Honvéd - Anzhi (0-4) || Europa League 2012/2013

Donderdag 26 juli 2012 - 18:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Honvéd het donderdag 26 juli 2012 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Anzhi.

Via de Honvéd - Anzhi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honvéd - Anzhi (0-4)

Het Europa League duel tussen Honvéd en Anzhi is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Anzhi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Anzhi op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Etoo. Helaas voor Anzhi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Anzhi dat via L. Traoré dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 55e minuut moest Honvéd verder met een man minder nadat R. Vernes een rode kaart had gekregen. Het lukte Anzhi in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 68e minuut scoorde Anzhi via O. Shatov, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Anzhi via S. Etoo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Honvéd - Anzhi
LIVE Honvéd - Anzhi 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honvéd - Anzhi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Anzhi Doelpunt S. Etoo Anzhi
9' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor R. Tagirbekov Anzhi
13' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor João Carlos Anzhi
46' Wissel Honvéd Wissel S. Diaby voor G. Délczeg Honvéd
53' Doelpunt Anzhi Doelpunt L. Traoré Anzhi
54' Wissel Anzhi Wissel Y. Zhirkov voor M. Boussoufa Anzhi
55' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor I. Lovric Honvéd
55' Rode kaart Honvéd Rode kaart voor R. Vernes Honvéd
58' Wissel Honvéd Wissel M. Faggyas voor P. Hidi Honvéd
66' Wissel Anzhi Wissel G. Gabulov voor C. Samba Anzhi
68' Doelpunt Anzhi Doelpunt O. Shatov Anzhi
70' Wissel Honvéd Wissel D. Diarra voor G. Ivancsics Honvéd
73' Wissel Anzhi Wissel F. Smolov voor L. Traoré Anzhi
81' Doelpunt Anzhi Doelpunt S. Etoo Anzhi
Video hoogtepunten en samenvatting Honvéd - Anzhi
Opstellingen Honvéd - Anzhi

Voorbeschouwing Honvéd - Anzhi

Honvéd en Anzhi spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Honvéd en Anzhi in de Europa League vond plaats op 19 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anzhi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Anzhi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Honvéd te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Honvéd. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.