Nabeschouwing Horsens - Elfsborg (1-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 2 augustus 2012 - 20:15 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Horsens het donderdag 2 augustus 2012 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Elfsborg.

Via de Horsens - Elfsborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Horsens - Elfsborg (1-1)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Horsens en Elfsborg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 65e minuut dacht Elfsborg op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Nilsson. Helaas voor Elfsborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 92e minuut was het Horsens dat via K. Fagerberg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Horsens - Elfsborg
1
1
LIVE Horsens - Elfsborg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Horsens - Elfsborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor D. Elm Elfsborg
55' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor D. Mobaeck Elfsborg
62' Wissel Horsens Wissel T. Kløve voor J. Mehl Horsens
65' Doelpunt Elfsborg Doelpunt L. Nilsson Elfsborg
66' Gele kaart Horsens Gele kaart voor S. Kielstrup Horsens
67' Wissel Horsens Wissel H. Toft voor L. Jørgensen Horsens
74' Wissel Elfsborg Wissel A. Jawo voor L. Nilsson Elfsborg
80' Wissel Elfsborg Wissel V. Claesson voor N. Hult Elfsborg
86' Wissel Elfsborg Wissel A. Augustsson voor A. Jawo Elfsborg
92' Penalty Horsens Penalty K. Fagerberg Horsens