Nabeschouwing Inter Milan - Qarabağ (2-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 2 oktober 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Inter Milan het donderdag 2 oktober 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Qarabağ.

Via de Inter Milan - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Qarabağ (2-0)

Het Europa League duel tussen Inter Milan en Qarabağ is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van D. DAmbrosio. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Inter dat via M. Icardi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Inter Milan - Qarabağ 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Inter Doelpunt D. DAmbrosio Inter
55' Wissel Qarabağ Wissel V. Nadirov voor N. Yusifov Qarabağ
59' Wissel Inter Wissel G. Medel voor Z. Kuzmanović Inter
62' Wissel Qarabağ Wissel C. Tağıyev voor L. George Qarabağ
63' Wissel Inter Wissel P. Osvaldo voor F. Guarín Inter
68' Wissel Qarabağ Wissel R.F. Sadıqov voor İ. Qurbanov Qarabağ
72' Wissel Inter Wissel J. Obi voor Hernanes Inter
80' Gele kaart Inter Gele kaart voor Juan Inter
83' Gele kaart Inter Gele kaart voor G. Medel Inter
85' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van P. Osvaldo Inter
95' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Muarem Qarabağ