Nabeschouwing Jeunesse d'Esch - Olimpija (0-3) || Europa League 2012/2013

Donderdag 12 juli 2012 - 18:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Jeunesse d'Esch het donderdag 12 juli 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Olimpija.

Via de Jeunesse d'Esch - Olimpija live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jeunesse d'Esch - Olimpija (0-3)

Het Europa League duel tussen Jeunesse d'Esch en Olimpija is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Olimpija. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Olimpija op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Besic. Helaas voor Olimpija werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Olimpija dat via S. Sretenovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Omladic dacht na 66 minuten te scoren voor Olimpija, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jeunesse d'Esch - Olimpija
LIVE Jeunesse d'Esch - Olimpija 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jeunesse d'Esch - Olimpija teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Olimpija Doelpunt A. Besic Olimpija
29' Gele kaart Jeunesse d'Esch Gele kaart voor A. Portier Jeunesse d'Esch
38' Doelpunt Olimpija Doelpunt S. Sretenovic Olimpija
46' Wissel Jeunesse d'Esch Wissel A. Vitali voor D. Collette Jeunesse d'Esch
46' Wissel Jeunesse d'Esch Wissel R. Delgado voor D. Ramdedovic Jeunesse d'Esch
46' Wissel Olimpija Wissel B. Bozic voor D. Radujko Olimpija
61' Wissel Jeunesse d'Esch Wissel F. Quéré voor D. Miceli Jeunesse d'Esch
64' Wissel Olimpija Wissel N. Omladic voor F. Valencic Olimpija
66' Doelpunt Olimpija Doelpunt N. Omladic Olimpija
75' Wissel Olimpija Wissel A. Sporar voor A. Besic Olimpija
79' Gele kaart Jeunesse d'Esch Gele kaart voor Y. Benajiba Jeunesse d'Esch
Video hoogtepunten en samenvatting Jeunesse d'Esch - Olimpija
Opstellingen Jeunesse d'Esch - Olimpija

Voorbeschouwing Jeunesse d'Esch - Olimpija

Jeunesse d'Esch en Olimpija spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Jeunesse d'Esch en Olimpija in de Europa League vond plaats op 5 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olimpija. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olimpija favoriet. 1 keer wist de ploeg van Jeunesse d'Esch te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jeunesse d'Esch. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.