Nabeschouwing JJK - Zeta (3-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 19 juli 2012 - 18:00 uur

JJK - Zeta

In de Europa League 2012/2013 neemt JJK het donderdag 19 juli 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zeta.

Via de JJK - Zeta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing JJK - Zeta (3-2)

Het Europa League duel tussen JJK en Zeta is geëindigd in een 3-2 overwinning voor JJK. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Zeta op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dosljak. Helaas voor Zeta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het JJK dat via T. Gruborovics dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M.B. Radulovic dacht na 38 minuten te scoren voor Zeta, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 43e minuut scoorde JJK via T. Gruborovics, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 47 minuten spelen wist JJK via T. Gruborovics de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken JJK - Zeta
3
2
LIVE JJK - Zeta 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd JJK - Zeta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Zeta Doelpunt B. Dosljak Zeta
25' Wissel JJK Wissel A. Hilska voor J. Virtanen JJK
27' Penalty JJK Penalty T. Gruborovics JJK
27' Gele kaart Zeta Gele kaart voor Z. Pelicic Zeta
38' Doelpunt Zeta Doelpunt M.B. Radulovic Zeta
43' Doelpunt JJK Doelpunt T. Gruborovics JJK
47' Doelpunt JJK Doelpunt T. Gruborovics JJK
50' Gele kaart JJK Gele kaart voor P. Poutiainen JJK
55' Gele kaart Zeta Gele kaart voor M.M. Radulovic Zeta
58' Gele kaart JJK Gele kaart voor J. Pasoja JJK
69' Wissel Zeta Wissel M. Zlaticanin voor Z. Pelicic Zeta
70' Wissel Zeta Wissel M. Dabic voor B. Dosljak Zeta
72' Gele kaart Zeta Gele kaart voor B. Bozovic Zeta
74' Gele kaart Zeta Gele kaart voor M. Dabic Zeta
86' Wissel JJK Wissel J. Turpeenniemi voor M. Innanen JJK
93' Gele kaart Zeta Gele kaart voor M.B. Radulovic Zeta
92' Wissel JJK Wissel E. Markkanen voor B. Wusu JJK
90' Wissel Zeta Wissel F. Kalacevic voor B. Bozovic Zeta