Nabeschouwing Kopenhagen - HJK (2-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 18 september 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Kopenhagen het donderdag 18 september 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken (København) in København.

Via de Kopenhagen - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - HJK (2-0)

Het Europa League duel tussen Kopenhagen en HJK is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 68e minuut dacht FC Copenhagen op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Jørgensen. Helaas voor FC Copenhagen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het FC Copenhagen dat via N. Jørgensen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Kopenhagen - HJK 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart HJK Gele kaart voor A. Annan HJK
58' Wissel FC Copenhagen Wissel D. Awankwaa voor R. Gíslason FC Copenhagen
58' Wissel FC Copenhagen Wissel N. Jørgensen voor B. Kadrii FC Copenhagen
62' Gele kaart HJK Gele kaart voor M. Heikkinen HJK
68' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt N. Jørgensen met assist van Claudemir FC Copenhagen
71' Wissel HJK Wissel M. Kandji voor R. Porokara HJK
77' Wissel HJK Wissel E. Zeneli voor D. Savage HJK
81' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt N. Jørgensen met assist van P. Bengtsson FC Copenhagen
82' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Antonsson voor P. Nilsson FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - HJK
Opstellingen Kopenhagen - HJK

Voorbeschouwing Kopenhagen - HJK

Kopenhagen en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Kopenhagen en HJK elkaar treffen in de Europa League.