Nabeschouwing Kopenhagen - Torino (1-5) || Europa League 2014/2015

Donderdag 11 december 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Kopenhagen het donderdag 11 december 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken (København) in København.

Via de Kopenhagen - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Torino (1-5)

Het Europa League duel tussen Kopenhagen en Torino is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht FC Copenhagen op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Amartey. Helaas voor FC Copenhagen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Torino dat via J. Martínez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 30e minuut moest FC Copenhagen verder met een man minder nadat M. Antonsson een rode kaart had gekregen. Het lukte Kopenhagen in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 40e minuut werd M. Jørgensen van FC Copenhagen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Copenhagen het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 42 minuten spelen wist Torino via Amauri de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 47e minuut scoorde J. Martínez namens Torino. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 49e minuut leek M. Darmian te scoren voor Torino, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 53e minuut leek G. Silva te scoren voor Torino, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindstand.

LIVE Kopenhagen - Torino 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt D. Amartey FC Copenhagen
15' Doelpunt Torino Doelpunt J. Martínez met assist van N. Maksimović Torino
30' Rode kaart FC Copenhagen Rode kaart voor M. Antonsson FC Copenhagen
40' Rode kaart FC Copenhagen Rode kaart voor M. Jørgensen FC Copenhagen
42' Penalty Torino Penalty Amauri Torino
47' Doelpunt Torino Doelpunt J. Martínez met assist van O. El Kaddouri Torino
49' Doelpunt Torino Doelpunt M. Darmian met assist van G. Silva Torino
53' Doelpunt Torino Doelpunt G. Silva met assist van O. El Kaddouri Torino
58' Wissel Torino Wissel F. Quagliarella voor J. Martínez Torino
60' Wissel Torino Wissel P. Jansson voor N. Maksimović Torino
66' Wissel Torino Wissel G. Graziano voor O. El Kaddouri Torino
77' Wissel FC Copenhagen Wissel L. Lindbjerg voor Claudemir FC Copenhagen
84' Wissel FC Copenhagen Wissel Y. Felfel voor N. Jørgensen FC Copenhagen
87' Wissel FC Copenhagen Wissel B. Olsen voor S. De Ridder FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Torino
Opstellingen Kopenhagen - Torino

Voorbeschouwing Kopenhagen - Torino

Kopenhagen en Torino spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Torino in de Europa League vond plaats op 2 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kopenhagen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kopenhagen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.