Nabeschouwing Koper - Čelik (4-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 20:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Koper het donderdag 10 juli 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Čelik.

Via de Koper - Čelik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Koper - Čelik (4-0)

Het Europa League duel tussen Koper en Čelik is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Koper. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Koper op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Stromajer. Helaas voor Koper werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut moest V. Giljen van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Čelik verder met een speler minder. G. Galešić dacht na 17 minuten te scoren voor Koper, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Koper via M. Pučko, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 94 minuten spelen wist Koper via G. Galešić de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Koper - Čelik
4
0
LIVE Koper - Čelik 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Koper - Čelik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Koper Doelpunt J. Stromajer Koper
14' Rode kaart Čelik Rode kaart voor V. Giljen Čelik
16' Wissel Čelik Wissel N. Delibašić voor D. Bulatović Čelik
17' Penalty Koper Penalty G. Galešić Koper
36' Gele kaart Koper Gele kaart voor M. Čovilo Koper
52' Wissel Koper Wissel L. Štulac voor M. Čovilo Koper
52' Wissel Koper Wissel M. Pučko voor M. Palčič Koper
71' Gele kaart Čelik Gele kaart voor P. Videkanić Čelik
81' Wissel Čelik Wissel M. Nikolić voor N. Bubanja Čelik
89' Wissel Koper Wissel U. Žibert voor J. Stromajer Koper
89' Wissel Čelik Wissel N. Vujović voor Iv. Ivanović Čelik
90' Doelpunt Koper Doelpunt M. Pučko Koper
94' Doelpunt Koper Doelpunt G. Galešić Koper
Video hoogtepunten en samenvatting Koper - Čelik
Opstellingen Koper - Čelik

Voorbeschouwing Koper - Čelik

Koper en Čelik spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Koper en Čelik in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Koper. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Koper favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Čelik slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.