Nabeschouwing Krasnodar - Lille (1-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 27 november 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Krasnodar het donderdag 27 november 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lille.

Via de Krasnodar - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Lille (1-1)

De Europa League 2014/2015 wedstrijd tussen Krasnodar en Lille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 35e minuut dacht Krasnodar op voorsprong te komen via een doelpunt van Ari. Helaas voor Krasnodar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het LOSC Lille dat via N. Roux dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Krasnodar - Lille 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari met assist van P. Mamaev Krasnodar
47' Wissel Krasnodar Wissel A. Martynovich voor A. Jędrzejczyk Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel R. Laborde voor M. Izmailov Krasnodar
56' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Pereyra Krasnodar
62' Wissel LOSC Lille Wissel R. Mavuba voor J. Delaplace LOSC Lille
65' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor I. Gueye LOSC Lille
67' Wissel LOSC Lille Wissel R. Rodelin voor M. Martin LOSC Lille
79' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt N. Roux met assist van F. Balmont LOSC Lille
80' Wissel LOSC Lille Wissel Ryan Mendes voor M. Frey LOSC Lille
82' Wissel Krasnodar Wissel Wanderson voor P. Mamaev Krasnodar
84' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor N. Roux LOSC Lille
86' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Petrov Krasnodar
90' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor M. Baša LOSC Lille
94' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Wanderson Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Lille
Opstellingen Krasnodar - Lille

Voorbeschouwing Krasnodar - Lille

Krasnodar en Lille spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Lille in de Europa League vond plaats op 18 september 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.