Nabeschouwing Krasnodar - Real Sociedad (3-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 28 augustus 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Krasnodar het donderdag 28 augustus 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad.

Via de Krasnodar - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Real Sociedad (3-0)

Het Europa League duel tussen Krasnodar en Real Sociedad is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 71e minuut dacht Krasnodar op voorsprong te komen via een doelpunt van Joãozinho. Helaas voor Krasnodar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Krasnodar dat via M. Pereyra dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Ari dacht na 90 minuten te scoren voor Krasnodar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 92e minuut werd Joãozinho van Krasnodar met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Krasnodar het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 91e minuut moest Real Sociedad verder met een man minder, nadat Bergara een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Real Sociedad
3
0
LIVE Krasnodar - Real Sociedad 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Wissel Krasnodar Wissel Wanderson voor M. Izmailov Krasnodar
56' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Zurutuza Real Sociedad
63' Wissel Real Sociedad Wissel Granero voor Rubén Pardo Real Sociedad
64' Wissel Krasnodar Wissel R. Laborde voor Y. Gazinskiy Krasnodar
70' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor De La Bella Real Sociedad
71' Penalty Krasnodar Penalty Joãozinho Krasnodar
76' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Bergara Real Sociedad
79' Wissel Real Sociedad Wissel C. Vela voor Zurutuza Real Sociedad
80' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Íñigo Martínez Real Sociedad
85' Wissel Real Sociedad Wissel Zubikarai voor G. Rulli Real Sociedad
88' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Pereyra met assist van A. Granqvist Krasnodar
90' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari met assist van Joãozinho Krasnodar
92' Rode kaart Krasnodar Rode kaart voor Joãozinho Krasnodar
97' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Elustondo Real Sociedad
91' Tweede gele kaart Real Sociedad Tweede gele kaart voor Bergara Real Sociedad
92' Wissel Krasnodar Wissel R. Adzhindzhal voor M. Pereyra Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Real Sociedad
Opstellingen Krasnodar - Real Sociedad

Voorbeschouwing Krasnodar - Real Sociedad

Krasnodar en Real Sociedad spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Real Sociedad in de Europa League vond plaats op 21 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 1 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Krasnodar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.