Nabeschouwing Krasnodar - Sillamäe Kalev (5-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 24 juli 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Krasnodar het donderdag 24 juli 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sillamäe Kalev.

Via de Krasnodar - Sillamäe Kalev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Sillamäe Kalev (5-0)

Het Europa League duel tussen Krasnodar en Sillamäe Kalev is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Krasnodar op voorsprong te komen via een doelpunt van Joãozinho. Helaas voor Krasnodar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Krasnodar dat via R. Laborde dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Wanderson dacht na 67 minuten te scoren voor Krasnodar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Krasnodar via Wanderson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Krasnodar via N. Burmistrov de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Sillamäe Kalev
5
0
LIVE Krasnodar - Sillamäe Kalev 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Sillamäe Kalev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Joãozinho Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel O. Akhmedov voor Y. Gazinskiy Krasnodar
57' Wissel Krasnodar Wissel R. Laborde voor Joãozinho Krasnodar
65' Doelpunt Krasnodar Doelpunt R. Laborde Krasnodar
67' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Wanderson Krasnodar
68' Wissel Krasnodar Wissel N. Markov voor V. Bystrov Krasnodar
70' Wissel Sillamäe Kalev Wissel D. Ratnikov voor D. Vnukov Sillamäe Kalev
72' Wissel Sillamäe Kalev Wissel J. Kvasov voor K. Silich Sillamäe Kalev
73' Gele kaart Sillamäe Kalev Gele kaart voor D. Tjapkin Sillamäe Kalev
74' Penalty Krasnodar Penalty Wanderson Krasnodar
76' Doelpunt Krasnodar Doelpunt N. Burmistrov Krasnodar
84' Wissel Sillamäe Kalev Wissel K. Novikov voor N. Mashichev Sillamäe Kalev
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Sillamäe Kalev
Opstellingen Krasnodar - Sillamäe Kalev

Voorbeschouwing Krasnodar - Sillamäe Kalev

Krasnodar en Sillamäe Kalev spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Sillamäe Kalev in de Europa League vond plaats op 17 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sillamäe Kalev slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.