Nabeschouwing KuPS - Maccabi Netanya (0-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 26 juli 2012 - 17:30 uur



In de Europa League 2012/2013 neemt KuPS het donderdag 26 juli 2012 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Maccabi Netanya. De wedstrijd wordt gespeeld in Savon Sanomat Areena in Kuopio.

Via de KuPS - Maccabi Netanya live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KuPS - Maccabi Netanya (0-1)

Het Europa League duel tussen KuPS en Maccabi Netanya is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Maccabi Netanya. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 40e minuut dacht Maccabi Netanya op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Sabaa. Helaas voor Maccabi Netanya werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KuPS - Maccabi Netanya
LIVE KuPS - Maccabi Netanya 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KuPS - Maccabi Netanya teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart KuPS Gele kaart voor T. Taipale KuPS
40' Doelpunt Maccabi Netanya Doelpunt A. Sabaa Maccabi Netanya
56' Gele kaart KuPS Gele kaart voor M. Ilo KuPS
64' Wissel Maccabi Netanya Wissel M. Akil voor O. Peretz Maccabi Netanya
74' Wissel Maccabi Netanya Wissel A. Tamir voor I. Shriki Maccabi Netanya
75' Wissel KuPS Wissel I. Venäläinen voor M. Ilo KuPS
85' Wissel Maccabi Netanya Wissel H. Sarhan voor O. Tchalisher Maccabi Netanya
86' Wissel KuPS Wissel S. Puri voor A. Hynynen KuPS
88' Gele kaart Maccabi Netanya Gele kaart voor Ali El-Khatib Maccabi Netanya
92' Gele kaart Maccabi Netanya Gele kaart voor I. Levy Maccabi Netanya
96' Gele kaart Maccabi Netanya Gele kaart voor A. Sabaa Maccabi Netanya
90' Wissel KuPS Wissel C. James voor A. Paananen KuPS
Video hoogtepunten en samenvatting KuPS - Maccabi Netanya
Opstellingen KuPS - Maccabi Netanya

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing KuPS - Maccabi Netanya

KuPS en Maccabi Netanya spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen KuPS en Maccabi Netanya in de Europa League vond plaats op 19 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor KuPS. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is KuPS favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Maccabi Netanya slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst KuPS 1
Winst Maccabi Netanya 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
KuPS - Maccabi Netanya Opstelling KuPS Opstelling Maccabi Netanya Live KuPS - Maccabi Netanya Live KuPS - Maccabi Netanya kijken KuPS - Maccabi Netanya kijken Live KuPS - Maccabi Netanya stream KuPS - Maccabi Netanya Fox Sports Nabeschouwing KuPS - Maccabi Netanya Uitslag KuPS - Maccabi Netanya Statistieken KuPS - Maccabi Netanya Europa League 2012/2013 KuPS - Maccabi Netanya wedden KuPS - Maccabi Netanya gokken KuPS - Maccabi Netanya Unibet