Nabeschouwing La Fiorita - Liepaja (0-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 5 juli 2012 - 20:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt La Fiorita het donderdag 5 juli 2012 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Liepaja. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de La Fiorita - Liepaja live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing La Fiorita - Liepaja (0-2)

Het Europa League duel tussen La Fiorita en Liepaja is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Liepaja. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 40e minuut dacht Liepaja op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Leliuga. Helaas voor Liepaja werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Liepaja dat via G. Solonicins dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken La Fiorita - Liepaja
LIVE La Fiorita - Liepaja 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd La Fiorita - Liepaja teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel Liepaja Wissel R. Leliuga voor D. Zirnis Liepaja
40' Doelpunt Liepaja Doelpunt R. Leliuga Liepaja
50' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor F. Bollini La Fiorita
53' Wissel La Fiorita Wissel M. Bellocchi voor F. Bollini La Fiorita
60' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor S. Parma La Fiorita
65' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor J. Enakarhire La Fiorita
68' Wissel La Fiorita Wissel M. Fucili voor A. Guidi La Fiorita
75' Wissel Liepaja Wissel T. Gucs voor V. Kamess Liepaja
89' Wissel La Fiorita Wissel L. Forcellini voor S. Parma La Fiorita
90' Doelpunt Liepaja Doelpunt G. Solonicins Liepaja
92' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor S. Confalone La Fiorita
92' Gele kaart Liepaja Gele kaart voor I. Sadcins Liepaja
90' Wissel Liepaja Wissel I. Sadcins voor V. Afanasjevs Liepaja