Nabeschouwing Laçi - Zorya (0-3) || Europa League 2014/2015

Donderdag 17 juli 2014 - 17:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Laçi het donderdag 17 juli 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Zorya.

Via de Laçi - Zorya live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laçi - Zorya (0-3)

Het Europa League duel tussen Laçi en Zorya is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Zorya. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Zorya op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Sheta. Helaas voor Zorya werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Zorya dat via Z. Ljubenovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. Boli dacht na 75 minuten te scoren voor Zorya, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Laçi - Zorya
LIVE Laçi - Zorya 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laçi - Zorya teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Eigen doelpunt Zorya Eigen doelpunt A. Sheta Zorya
27' Wissel Laçi Wissel S. Buljan voor T. Sefgjinaj Laçi
40' Gele kaart Zorya Gele kaart voor V. Vernydub Zorya
40' Wissel Laçi Wissel J. Sefa voor M. Morina Laçi
46' Wissel Zorya Wissel G. Yarmash voor N. Ignjatijević Zorya
47' Doelpunt Zorya Doelpunt Z. Ljubenovic Zorya
60' Wissel Zorya Wissel J. Lipartia voor Z. Ljubenovic Zorya
69' Wissel Laçi Wissel E. Veliaj voor A. Sheta Laçi
75' Doelpunt Zorya Doelpunt Y. Boli Zorya
75' Wissel Zorya Wissel O. Borodai voor O. Grytsay Zorya
88' Gele kaart Zorya Gele kaart voor O. Borodai Zorya