Nabeschouwing Levante - Hannover 96 (2-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 6 december 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Levante het donderdag 6 december 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Hannover 96.

Via de Levante - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Hannover 96 (2-2)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Levante en Hannover 96 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 18e minuut dacht Hannover 96 op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Stindl. Helaas voor Hannover 96 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Hannover 96 dat via D. Ya Konan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Ángel dacht na 49 minuten te scoren voor Levante, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 94e minuut scoorde Levante via Iborra, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Levante - Hannover 96
2
2
LIVE Levante - Hannover 96 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. El Zhar Levante
18' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt L. Stindl Hannover 96
23' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor K. Rausch Hannover 96
26' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt D. Ya Konan met assist van L. Stindl Hannover 96
35' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor L. Stindl Hannover 96
38' Wissel Hannover 96 Wissel A. Nikci voor L. Stindl Hannover 96
43' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor Sérgio Pinto Hannover 96
49' Doelpunt Levante Doelpunt Ángel met assist van Iborra Levante
59' Wissel Levante Wissel Barkero voor Rubén García Levante
59' Wissel Levante Wissel Juanlu voor N. El Zhar Levante
71' Wissel Hannover 96 Wissel S. Cherundolo voor S. Huszti Hannover 96
74' Wissel Levante Wissel Pallardó voor P. Diop Levante
77' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor C. Schulz Hannover 96
81' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor M. Diouf Hannover 96
89' Wissel Hannover 96 Wissel M. Abdellaoue voor D. Ya Konan Hannover 96
94' Doelpunt Levante Doelpunt Iborra met assist van Barkero Levante
91' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor A. Nikci Hannover 96
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Hannover 96
Opstellingen Levante - Hannover 96

Voorbeschouwing Levante - Hannover 96

Levante en Hannover 96 spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Hannover 96 in de Europa League vond plaats op 4 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hannover 96. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hannover 96 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Levante. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.