Nabeschouwing Levante - Helsingborg (1-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 20 september 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Levante het donderdag 20 september 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Helsingborg.

Via de Levante - Helsingborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Helsingborg (1-0)

Het Europa League duel tussen Levante en Helsingborg is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 40e minuut dacht Levante op voorsprong te komen via een doelpunt van Juanfran. Helaas voor Levante werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Levante - Helsingborg
1
0
LIVE Levante - Helsingborg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Helsingborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Helsingborg Gele kaart voor A. Bedoya Helsingborg
40' Doelpunt Levante Doelpunt Juanfran met assist van Míchel Levante
60' Wissel Levante Wissel Barkero voor Míchel Levante
64' Wissel Helsingborg Wissel T. Sørum voor D. Accam Helsingborg
72' Wissel Levante Wissel Rubén García voor Ángel Levante
73' Wissel Helsingborg Wissel R. Bouaouzan voor M. Lindström Helsingborg
85' Wissel Helsingborg Wissel Álvaro Santos voor M. Mahlangu Helsingborg
87' Wissel Levante Wissel Pallardó voor Pedro Ríos Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Helsingborg
Opstellingen Levante - Helsingborg

Voorbeschouwing Levante - Helsingborg

Levante en Helsingborg spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Levante en Helsingborg elkaar treffen in de Europa League.