Nabeschouwing Levante - Olympiakos Piraeus (3-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 14 februari 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Levante het donderdag 14 februari 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus.

Via de Levante - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Olympiakos Piraeus (3-0)

Het Europa League duel tussen Levante en Olympiakos Piraeus is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Levante op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro Ríos. Helaas voor Levante werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut kreeg D. Abdoun van Olympiakos Piraeus voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Olympiakos Piraeus de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Barkero dacht na 40 minuten te scoren voor Levante, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Levante via O. Martins, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Levante - Olympiakos Piraeus
3
0
LIVE Levante - Olympiakos Piraeus 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Levante Doelpunt Pedro Ríos met assist van Barkero Levante
18' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor D. Abdoun Olympiakos Piraeus
25' Gele kaart Levante Gele kaart voor Pedro Ríos Levante
28' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor F. Modesto Olympiakos Piraeus
29' Tweede gele kaart Olympiakos Piraeus Tweede gele kaart voor D. Abdoun Olympiakos Piraeus
39' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor J. Holebas Olympiakos Piraeus
40' Penalty Levante Penalty Barkero Levante
44' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor K. Manolas Olympiakos Piraeus
45' Gele kaart Levante Gele kaart voor P. Diop Levante
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel L. Greco voor F. Modesto Olympiakos Piraeus
56' Doelpunt Levante Doelpunt O. Martins met assist van Barkero Levante
58' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rubén García Levante
59' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Mitroglou voor P. Vlachodimos Olympiakos Piraeus
61' Wissel Levante Wissel Míchel voor P. Diop Levante
64' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor R. Djebbour Olympiakos Piraeus
67' Wissel Levante Wissel Valdo voor Pedro Ríos Levante
75' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Fetfatzidis voor Paulo Machado Olympiakos Piraeus
83' Wissel Levante Wissel R. Acquafresca voor O. Martins Levante