Nabeschouwing Libertas - Botev Plovdiv (0-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 20:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Libertas het donderdag 10 juli 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Botev Plovdiv. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de Libertas - Botev Plovdiv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Libertas - Botev Plovdiv (0-2)

Het Europa League duel tussen Libertas en Botev Plovdiv is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Botev Plovdiv. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 64e minuut dacht Botev Plovdiv op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Benga. Helaas voor Botev Plovdiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Botev Plovdiv dat via F. Filipov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Libertas - Botev Plovdiv
LIVE Libertas - Botev Plovdiv 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Libertas - Botev Plovdiv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Botev Plovdiv Wissel B. Vasev voor A. Curtean Botev Plovdiv
49' Gele kaart Libertas Gele kaart voor M. Rosti Libertas
64' Doelpunt Botev Plovdiv Doelpunt A. Benga Botev Plovdiv
70' Wissel Libertas Wissel M. Rossi voor D. Simoncini Libertas
71' Wissel Botev Plovdiv Wissel T. Chunchukov voor G. Sarmov Botev Plovdiv
72' Wissel Libertas Wissel N. Zennaro voor M. Rosti Libertas
79' Wissel Libertas Wissel D. Angeli voor M. Molinari Libertas
80' Gele kaart Libertas Gele kaart voor L. Righi Libertas
86' Gele kaart Libertas Gele kaart voor M. Facondini Libertas
86' Wissel Botev Plovdiv Wissel S. Yusein voor L. Pedro Botev Plovdiv
88' Doelpunt Botev Plovdiv Doelpunt F. Filipov Botev Plovdiv
Video hoogtepunten en samenvatting Libertas - Botev Plovdiv
Opstellingen Libertas - Botev Plovdiv

Voorbeschouwing Libertas - Botev Plovdiv

Libertas en Botev Plovdiv spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Libertas en Botev Plovdiv in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Botev Plovdiv. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Botev Plovdiv favoriet. 1 keer wist de ploeg van Libertas te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Libertas. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.