Nabeschouwing Liverpool - Young Boys (2-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 22 november 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Liverpool het donderdag 22 november 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Young Boys.

Via de Liverpool - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Young Boys (2-2)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Liverpool en Young Boys geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 33e minuut dacht Liverpool op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Shelvey. Helaas voor Liverpool werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Young Boys dat via R. Bobadilla dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Cole dacht na 72 minuten te scoren voor Liverpool, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Young Boys via E. Zverotic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Liverpool - Young Boys
2
2
LIVE Liverpool - Young Boys 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Young Boys Wissel J. Ojala voor D. Veskovac Young Boys
31' Wissel Liverpool Wissel S. Gerrard voor A. Wisdom Liverpool
33' Doelpunt Liverpool Doelpunt J. Shelvey met assist van J. Cole Liverpool
52' Doelpunt Young Boys Doelpunt R. Bobadilla met assist van A. Farnerud Young Boys
61' Wissel Liverpool Wissel L. Suárez voor Suso Liverpool
72' Doelpunt Liverpool Doelpunt J. Cole met assist van S. Gerrard Liverpool
75' Wissel Liverpool Wissel R. Sterling voor J. Cole Liverpool
77' Wissel Young Boys Wissel M. Frey voor R. Nuzzolo Young Boys
78' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor N. Sahin Liverpool
82' Wissel Young Boys Wissel M. Vitkieviez voor C. Schneuwly Young Boys
88' Doelpunt Young Boys Doelpunt E. Zverotic met assist van M. Frey Young Boys
89' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor E. Zverotic Young Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Young Boys
Opstellingen Liverpool - Young Boys

Voorbeschouwing Liverpool - Young Boys

Liverpool en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Young Boys in de Europa League vond plaats op 20 september 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Liverpool favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Young Boys slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.