Nabeschouwing Lokomotiv Plovdiv - Vitesse (4-4) || Europa League 2012/2013

Donderdag 19 juli 2012 - 17:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Lokomotiv Plovdiv het donderdag 19 juli 2012 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion in Tetovo.

Via de Lokomotiv Plovdiv - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Plovdiv - Vitesse (4-4)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Lokomotiv Plovdiv en Vitesse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

In de 23e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van Jonathan Reis. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Lokomotiv Plovdiv dat via Y. Todorov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. van Ginkel dacht na 31 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Lokomotiv Plovdiv via Z. Lazarov, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 53 minuten spelen wist Vitesse via W. Bony de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 64e minuut scoorde Z. Lazarov namens Lokomotiv Plovdiv. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 77e minuut leek M. van Ginkel te scoren voor Vitesse, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 92e minuut leek Tássio te scoren voor Lokomotiv Plovdiv, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Plovdiv - Vitesse
4
4
LIVE Lokomotiv Plovdiv - Vitesse 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Plovdiv - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Vitesse Doelpunt Jonathan Reis Vitesse
24' Doelpunt Lokomotiv Plovdiv Doelpunt Y. Todorov Lokomotiv Plovdiv
30' Gele kaart Lokomotiv Plovdiv Gele kaart voor Y. Bengelloun Lokomotiv Plovdiv
31' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. van Ginkel Vitesse
42' Gele kaart Lokomotiv Plovdiv Gele kaart voor J. Rodrigues Lokomotiv Plovdiv
49' Doelpunt Lokomotiv Plovdiv Doelpunt Z. Lazarov Lokomotiv Plovdiv
53' Doelpunt Vitesse Doelpunt W. Bony Vitesse
57' Wissel Lokomotiv Plovdiv Wissel Tássio voor V. Georgiev Lokomotiv Plovdiv
62' Wissel Vitesse Wissel D. Pröpper voor N. Hofs Vitesse
64' Doelpunt Lokomotiv Plovdiv Doelpunt Z. Lazarov Lokomotiv Plovdiv
70' Wissel Vitesse Wissel F. van der Struijk voor P. van Aanholt Vitesse
72' Wissel Lokomotiv Plovdiv Wissel Eli Marques voor Serginho Lokomotiv Plovdiv
77' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. van Ginkel Vitesse
80' Wissel Vitesse Wissel G. Chanturia voor R. Ibarra Vitesse
81' Gele kaart Lokomotiv Plovdiv Gele kaart voor D. Georgiev Lokomotiv Plovdiv
85' Wissel Lokomotiv Plovdiv Wissel I. Kyriakidis voor H. Zlatinski Lokomotiv Plovdiv
92' Doelpunt Lokomotiv Plovdiv Doelpunt Tássio Lokomotiv Plovdiv