Nabeschouwing Lovćen - Zeljeznicar (0-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 17:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Lovćen het donderdag 10 juli 2014 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Zeljeznicar.

Via de Lovćen - Zeljeznicar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lovćen - Zeljeznicar (0-1)

Het Europa League duel tussen Lovćen en Zeljeznicar is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Zeljeznicar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Bogdanović in de 11e minuut, waardoor Lovćen met een man minder kwam te staan. In de 57e minuut was het Zeljeznicar dat via D. Sadiković dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lovćen - Zeljeznicar
LIVE Lovćen - Zeljeznicar 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lovćen - Zeljeznicar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor S. Stanić Zeljeznicar
11' Rode kaart Lovćen Rode kaart voor D. Bogdanović Lovćen
12' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor S. Bučan Zeljeznicar
46' Wissel Zeljeznicar Wissel N. Jamak voor M. Zeljković Zeljeznicar
56' Wissel Zeljeznicar Wissel R. Bajić voor S. Bučan Zeljeznicar
57' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt D. Sadiković Zeljeznicar
66' Wissel Lovćen Wissel L. Vujanović voor N. Draganić Lovćen
71' Gele kaart Lovćen Gele kaart voor D. Božović Lovćen
72' Wissel Zeljeznicar Wissel K. Memija voor B. Čolić Zeljeznicar
73' Wissel Lovćen Wissel M. Đurović voor S. Kosović Lovćen
88' Gele kaart Lovćen Gele kaart voor J. Simović Lovćen
Video hoogtepunten en samenvatting Lovćen - Zeljeznicar
Opstellingen Lovćen - Zeljeznicar

Voorbeschouwing Lovćen - Zeljeznicar

Lovćen en Zeljeznicar spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Lovćen en Zeljeznicar in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.