Nabeschouwing Luzern - Genk (2-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 23 augustus 2012 - 19:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Luzern het donderdag 23 augustus 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in swissporarena in Luzern.

Via de Luzern - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luzern - Genk (2-1)

Het Europa League duel tussen Luzern en Genk is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Luzern. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Luzern op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Rangelov. Helaas voor Luzern werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Genk dat via J. Vossen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Winter dacht na 71 minuten te scoren voor Luzern, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Luzern - Genk
2
1
LIVE Luzern - Genk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luzern - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Luzern Doelpunt D. Rangelov met assist van D. Gygax Luzern
12' Doelpunt Genk Doelpunt J. Vossen met assist van T. Buffel Genk
46' Wissel Genk Wissel K. Koulibaly voor J. Gorius Genk
70' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Vossen Genk
71' Doelpunt Luzern Doelpunt A. Winter met assist van D. Lezcano Luzern
77' Gele kaart Luzern Gele kaart voor D. Lezcano Luzern
83' Wissel Luzern Wissel H. Kryeziu voor D. Lezcano Luzern
84' Wissel Genk Wissel A. Limbombe voor S. Joseph-Monrose Genk
84' Wissel Genk Wissel K. Nwanganga voor T. Buffel Genk
87' Gele kaart Luzern Gele kaart voor F. Stahel Luzern
93' Wissel Luzern Wissel X. Hochstrasser voor A. Winter Luzern