Nabeschouwing Maribor - Panathinaikos (3-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 20 september 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Maribor het donderdag 20 september 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Panathinaikos.

Via de Maribor - Panathinaikos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Panathinaikos (3-0)

Het Europa League duel tussen Maribor en Panathinaikos is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Maribor op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Beric. Helaas voor Maribor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Maribor dat via A. Ibraimi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Marcos Tavares dacht na 88 minuten te scoren voor Maribor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 94e minuut moest Panathinaikos verder met een man minder, nadat N. Spyropoulos een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Maribor - Panathinaikos
3
0
LIVE Maribor - Panathinaikos 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Panathinaikos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Maribor Doelpunt R. Beric met assist van Marcos Tavares Maribor
56' Wissel Panathinaikos Wissel B. Fornaroli voor L. Christodoulopoulos Panathinaikos
62' Doelpunt Maribor Doelpunt A. Ibraimi met assist van Marcos Tavares Maribor
63' Gele kaart Maribor Gele kaart voor A. Ibraimi Maribor
75' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Vitolo Panathinaikos
75' Wissel Panathinaikos Wissel C. Mavrias voor Q. Owusu-Abeyie Panathinaikos
82' Wissel Maribor Wissel J. Vidovic voor N. Potokar Maribor
85' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor N. Spyropoulos Panathinaikos
85' Wissel Maribor Wissel T. Dodlek voor D. Mezga Maribor
87' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor J. Velázquez Panathinaikos
88' Penalty Maribor Penalty Marcos Tavares Maribor
90' Gele kaart Maribor Gele kaart voor R. Beric Maribor
94' Tweede gele kaart Panathinaikos Tweede gele kaart voor N. Spyropoulos Panathinaikos
91' Wissel Maribor Wissel Z. Filipovic voor Marcos Tavares Maribor
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Panathinaikos
Opstellingen Maribor - Panathinaikos

Voorbeschouwing Maribor - Panathinaikos

Maribor en Panathinaikos spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Maribor en Panathinaikos elkaar treffen in de Europa League.