Nabeschouwing Marítimo - Bordeaux (1-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 25 oktober 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Marítimo het donderdag 25 oktober 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Bordeaux.

Via de Marítimo - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Bordeaux (1-1)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Marítimo en Bordeaux geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 30e minuut dacht Bordeaux op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Gouffran. Helaas voor Bordeaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Marítimo dat via V. Roberge dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Bordeaux
1
1
LIVE Marítimo - Bordeaux 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Y. Gouffran met assist van B. Trémoulinas Bordeaux
36' Doelpunt Marítimo Doelpunt V. Roberge Marítimo
38' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor L. Obraniak Bordeaux
46' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor N. Maurice-Belay Bordeaux
58' Wissel Marítimo Wissel Rodrigo Antônio voor Héldon Marítimo
64' Wissel Bordeaux Wissel G. Sertic voor Jussiê Bordeaux
65' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor João Luiz Marítimo
69' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fidelis Marítimo
73' Wissel Marítimo Wissel I. Obayomi voor Fidelis Marítimo
74' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor L. NGuémo Bordeaux
76' Wissel Bordeaux Wissel H. Saivet voor L. Obraniak Bordeaux
77' Wissel Marítimo Wissel David Simao voor João Luiz Marítimo
80' Wissel Bordeaux Wissel H. Sacko voor N. Maurice-Belay Bordeaux