Nabeschouwing Metalist - Lokeren (0-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 11 december 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Metalist het donderdag 11 december 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Lokeren.

Via de Metalist - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metalist - Lokeren (0-1)

Het Europa League duel tussen Metalist en Lokeren is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 16e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Leye. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Metalist - Lokeren 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metalist - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Leye met assist van E. Ngolok Lokeren
18' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor C. Dessers Lokeren
37' Gele kaart Metalist Gele kaart voor O. Krasnoperov Metalist
47' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Marić Lokeren
78' Wissel Lokeren Wissel E. Ansah voor C. Dessers Lokeren
80' Wissel Lokeren Wissel K. Persoons voor K. Overmeire Lokeren
88' Wissel Metalist Wissel S. Kostyuk voor A. Radchenko Metalist
90' Wissel Lokeren Wissel A. Scholz voor E. Ngolok Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Metalist - Lokeren
Opstellingen Metalist - Lokeren

Voorbeschouwing Metalist - Lokeren

Metalist en Lokeren spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Metalist en Lokeren in de Europa League vond plaats op 2 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 1 keer wist de ploeg van Metalist te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Metalist. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.