Nabeschouwing Metalurh Donetsk - Čelik (7-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 19 juli 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Metalurh Donetsk het donderdag 19 juli 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Čelik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Metalurh in Stadion Metalurh.

Via de Metalurh Donetsk - Čelik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metalurh Donetsk - Čelik (7-0)

Het Europa League duel tussen Metalurh Donetsk en Čelik is geëindigd in een 7-0 overwinning voor Metalurh Donetsk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Metalurh Donetsk op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Makridis. Helaas voor Metalurh Donetsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Metalurh Donetsk dat via G. Ghazaryan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Makridis dacht na 49 minuten te scoren voor Metalurh Donetsk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Metalurh Donetsk via Danilo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 61 minuten spelen wist Metalurh Donetsk via G. Ghazaryan de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 78e minuut scoorde Júnior Moraes namens Metalurh Donetsk. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 86e minuut leek G. Ghazaryan te scoren voor Metalurh Donetsk, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Metalurh Donetsk - Čelik
7
0
LIVE Metalurh Donetsk - Čelik 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metalurh Donetsk - Čelik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Metalurh Donetsk Doelpunt K. Makridis Metalurh Donetsk
34' Gele kaart Metalurh Donetsk Gele kaart voor G. Ghazaryan Metalurh Donetsk
36' Doelpunt Metalurh Donetsk Doelpunt G. Ghazaryan Metalurh Donetsk
49' Doelpunt Metalurh Donetsk Doelpunt K. Makridis Metalurh Donetsk
51' Doelpunt Metalurh Donetsk Doelpunt Danilo Metalurh Donetsk
54' Wissel Metalurh Donetsk Wissel Júnior Moraes voor Danilo Metalurh Donetsk
61' Doelpunt Metalurh Donetsk Doelpunt G. Ghazaryan Metalurh Donetsk
64' Wissel Metalurh Donetsk Wissel G. Nelson voor Ze Soares Metalurh Donetsk
64' Wissel Čelik Wissel S. Agovic voor I. Ivanovic Čelik
66' Gele kaart Metalurh Donetsk Gele kaart voor V. Pryyma Metalurh Donetsk
76' Wissel Metalurh Donetsk Wissel P. Gryshchenko voor V. Pryyma Metalurh Donetsk
78' Doelpunt Metalurh Donetsk Doelpunt Júnior Moraes Metalurh Donetsk
86' Doelpunt Metalurh Donetsk Doelpunt G. Ghazaryan Metalurh Donetsk
86' Wissel Čelik Wissel B. Brnovic voor N. Simic Čelik
88' Wissel Čelik Wissel B. Drincic voor P. Videkanic Čelik