Nabeschouwing Mladá Boleslav - FC Twente (0-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 9 augustus 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Mladá Boleslav het donderdag 9 augustus 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Mestský stadion in Mestský stadion.

Via de Mladá Boleslav - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mladá Boleslav - FC Twente (0-2)

Het Europa League duel tussen Mladá Boleslav en FC Twente is geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 9e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Chadli. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het FC Twente dat via L. Fer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mladá Boleslav - FC Twente
LIVE Mladá Boleslav - FC Twente 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mladá Boleslav - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor J. Mares Mladá Boleslav
9' Doelpunt FC Twente Doelpunt N. Chadli FC Twente
22' Wissel Mladá Boleslav Wissel V. Ondrejka voor L. Magera Mladá Boleslav
31' Doelpunt FC Twente Doelpunt L. Fer FC Twente
45' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor P. Johana Mladá Boleslav
59' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Schilder FC Twente
60' Wissel Mladá Boleslav Wissel M. Nespor voor J. Mares Mladá Boleslav
60' Wissel FC Twente Wissel F. Gutiérrez voor D. Tadic FC Twente
64' Wissel FC Twente Wissel W. Verhoek voor D. Bulykin FC Twente
77' Wissel FC Twente Wissel P. Wisgerhof voor R. Schilder FC Twente
79' Wissel Mladá Boleslav Wissel L. Opiela voor D. Brunclik Mladá Boleslav
82' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor M. Sivric Mladá Boleslav
85' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor V. Ondrejka Mladá Boleslav
Video hoogtepunten en samenvatting Mladá Boleslav - FC Twente
Opstellingen Mladá Boleslav - FC Twente

Voorbeschouwing Mladá Boleslav - FC Twente

Mladá Boleslav en FC Twente spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Mladá Boleslav en FC Twente in de Europa League vond plaats op 2 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 1 keer wist de ploeg van Mladá Boleslav te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Mladá Boleslav. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.