Nabeschouwing Mladá Boleslav - Siroki Brijeg (2-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 17 juli 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Mladá Boleslav het donderdag 17 juli 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Siroki Brijeg. De wedstrijd wordt gespeeld in Městský Stadión in Karviná.

Via de Mladá Boleslav - Siroki Brijeg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mladá Boleslav - Siroki Brijeg (2-1)

Het Europa League duel tussen Mladá Boleslav en Siroki Brijeg is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mladá Boleslav. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Siroki Brijeg op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Zakarić. Helaas voor Siroki Brijeg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Mladá Boleslav dat via J. Skalak dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Duris dacht na 76 minuten te scoren voor Mladá Boleslav, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mladá Boleslav - Siroki Brijeg
2
1
LIVE Mladá Boleslav - Siroki Brijeg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mladá Boleslav - Siroki Brijeg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor M. Pehar Siroki Brijeg
45' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor M. Duris Mladá Boleslav
50' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor J. Sisler Mladá Boleslav
51' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt G. Zakarić Siroki Brijeg
56' Wissel Siroki Brijeg Wissel J. Ivanković voor M. Pehar Siroki Brijeg
56' Wissel Siroki Brijeg Wissel Z. Kožulj voor V. Zadro Siroki Brijeg
59' Wissel Mladá Boleslav Wissel M. Vukadinovič voor J. Stohanzl Mladá Boleslav
63' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor J. Barišić Siroki Brijeg
68' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt J. Skalak Mladá Boleslav
69' Wissel Mladá Boleslav Wissel P. Sultes voor F. Milla Mladá Boleslav
75' Wissel Mladá Boleslav Wissel D. Bartl voor J. Boril Mladá Boleslav
76' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt M. Duris Mladá Boleslav
81' Wissel Siroki Brijeg Wissel S. Marković voor J. Barišić Siroki Brijeg
94' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor J. Ivanković Siroki Brijeg