Nabeschouwing MOL Vidi - Slovan Bratislava (0-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 26 juli 2012 - 20:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt MOL Vidi het donderdag 26 juli 2012 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava.

Via de MOL Vidi - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MOL Vidi - Slovan Bratislava (0-0)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen MOL Vidi en Slovan Bratislava geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken MOL Vidi - Slovan Bratislava
LIVE MOL Vidi - Slovan Bratislava 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MOL Vidi - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor N. Nikolic MOL Fehérvár
47' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Milinkovic Slovan Bratislava
67' Wissel MOL Fehérvár Wissel I. Kovács voor B. Tóth MOL Fehérvár
70' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor L. Peltier Slovan Bratislava
74' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Bagayoko Slovan Bratislava
75' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor I. Kovács MOL Fehérvár
78' Wissel Slovan Bratislava Wissel F. Hlohovsky voor J. Halenár Slovan Bratislava
81' Wissel MOL Fehérvár Wissel Walter Balufo voor Filipe Oliveira MOL Fehérvár
83' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Szarka voor E. Grendel Slovan Bratislava
86' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Walter Balufo MOL Fehérvár
86' Wissel MOL Fehérvár Wissel S. Torghelle voor Á. Gyurcsó MOL Fehérvár
88' Wissel Slovan Bratislava Wissel P. Jánosík voor M. Bagayoko Slovan Bratislava
93' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor M. Bozovic MOL Fehérvár
Video hoogtepunten en samenvatting MOL Vidi - Slovan Bratislava
Opstellingen MOL Vidi - Slovan Bratislava

Voorbeschouwing MOL Vidi - Slovan Bratislava

MOL Vidi en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen MOL Vidi en Slovan Bratislava in de Europa League vond plaats op 19 juli 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.